Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στο website μας. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. OK

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

1. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην εργοστασιακή τους συσκευασία.
2. Συμπλήρώνετε στη φόρμα επιστροφής.
3. Επισυνάπτετε την απόδειξη αγοράς ή το δελτίο παραγγελίας.
4. Στέλνετε το προϊόν στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα επιστροφής.
5. Ενημερώνετε το κατάστημα μέσω E-Mail για την αποστολή του προϊόντος.

Επιλεξιμότητα στοιχείων για επιστροφή ή ανταλλαγή

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τυχόν προϊόντα που αγόρασαν χωρίς να καθορίσουν τον λόγο εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη αυτών των προϊόντων από τον Πωλητή ή τους εκπροσώπους του Πωλητή. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εάν διατηρηθούν οι καταναλωτικές ιδιότητες, οι εργοστασιακές ετικέτες και η κατάσταση έτοιμου προς πώληση.


Για να επιστρέψετε τα προϊόντα , πρέπει να υποβάλετε το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης επιστροφής.


Κανόνες επιστροφής και ανταλλαγής αντικειμένων με ελαττώματα:

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν τον Πωλητή για τυχόν ελαττώματα που διαπιστώθηκαν και να ζητήσουν να τα διορθώσουν εντός 30(τριάντα) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη τους από τον Πωλητή ή τους εκπροσώπους του Πωλητή. Η μόνη εξαίρεση είναι τα ελαττώματα που οφείλονται σε εσφαλμένο χειρισμό των προϊόντων από τον Πελάτη.

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν να λάβουν προϊόντα και να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στον Πωλητή και να διατηρηθούν οι εργοστασιακές ετικέτες και η κατάσταση έτοιμου προς πώληση.

Για να επιστρέψετε τα προϊόντα, πρέπει να υποβάλετε το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης επιστροφής.


Παρακαλούμε, για δική σας ευκολία, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το κατάστημα πρίν ξεκινήσετε τη διαδικασία